Hoss

Hoss

▪️ Reu/Teef: Hoss

▪️ Leeftijd: Ongeveer 2 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Middelmaat (17-18 kg)

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Die lieve Hoss wordt liefkozend in Macedonië royalty genoemd. Wij denken dat dit alles te maken heeft met het feit dat hij zo dol is op mensen en zelfs met ze lijkt te communiceren.

Naast het feit dat hij dol op mensen is is Hoss ook erg sociaal met andere honden. Hij speelt graag en doet graag mee, maar als hij een knuffel kan gaan halen, heeft dat de voorkeur.

Wij denken dat Hoss gebaat is bij een adoptant, die veel tijd met hem door zal brengen en dus ook veel thuis zal zijn. Iemand die lekker met hem lange wandelingen gaat maken en vervolgens lekker samen met hem op de bank kan gaan hangen, om die knuffels die hij zo enorm waardeert ook te kunnen uitdelen en te ontvangen. Wees voorbereidt deze lieve jongen zal je onvoorwaardelijke aandacht vragen!

Valt u als een blok voor deze prachtige vent?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Hoss in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Hoss zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Hoss in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Hoss sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Hoss hier sponsoren.