Ilka

Ilka

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: pup 4 maanden (d.d. juli 2023)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Sociaal met kinderen: Ja

Lieve Ilka werd als kleine pup fors aangereden door een auto, daarbij brak ze haar beiden achterpoten en bekken. Ilka heeft hiervoor een kostbare operatie ondergaan. Op het moment staat haar bekken nog wat scheef, maar de dierenarts verwacht dat dit nog herstelt naarmate ze groeit.
Ilka is ongeveer 4 maanden oud en meet op dit moment ongeveer 30 cm op de schoft, naar verwachting groeit ze uit tot een middelmaat hond met een schofthoogte van ongeveer 50 cm. Door haar medische omstandigheden hond Ilka niet in een shelter verblijven. Zij heeft daarom een fantastisch opvangfamilie in Roemenië, die goed voor haar zorgen. Ilka is dus al gewend aan een leven in huis en doet haar wandelingen zoals wij dat hier ook doen.
Ilka is een lieve en levendige pup, u moet dus wel bereid zijn lekker met haar te gaan trainen en er samen heerlijk op uit te trekken. Zij is sociaal met andere honden en lief voor katten, al wil ze daar ook best graag mee spelen. Het is wel fijn indien u al een kat heeft dat die weerbaar genoeg is om duidelijk te maken dat dat niet wenselijk is. Ilka heeft ook kennisgemaakt met kinderen en deed dat ook erg goed.

Ilka mag in augustus haar koffertje in pakken als er iemand is die deze prachtige jonge dame op wil nemen. Bent u dat misschien?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Ilka in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Ilka zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Ilka in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Ilka sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Ilka hier sponsoren.

Invulformulier voor Ilka:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit