Ina GERESERVEERD

Ina GERESERVEERD

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Jonge hond, zo’n 1 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Klein, 4 kilo

Van groot tot klein en zelfs ieniemienie, zoals Ina. In Noord-Macedonië kan je helaas honden in alle maten op straat vinden. En dan niet aan een lijn met een lieve eigenaar ernaast, maar zwervend, zoekend naar eten en een veilige plek. 

Gelukkig is Ina als pup gevonden door een jonge vrouw, die haar door de ziekte Parvo heen hielp. Ondanks dat ze dit allemaal overleefd heeft en nu gezond is, kon ze niet bij deze dame blijven. Zo kwam dit kleine meisje in de shelter van Mira terecht en zoeken wij een eigen warme mand waar ze heen kan verhuizen. 

Ina wordt op zo´n 1 jaar oud geschat en weegt 4 kilo. In Mira´s shelter leeft ze zonder problemen met de andere honden samen. Tijdens een wandeling kwam een gezin langs de shelter. Op het filmpje zie je hoe gelukkig Ina wordt van de aaitjes van het kleine kindje. Ze zou het dan ook uitstekend doen in een gezin met kinderen, uiteraard als ze met respect behandeld wordt en ze haar ook aan haar rustmomenten laten toekomen. 

Dit leuke dametje is inmiddels gesteriliseerd en gevaccineerd. Dit betekent dat Ina elk moment haar koffertje kan pakken naar een liefdevol huisje, waar ze de rest van haar leven mag wonen. 

Heeft u een mandje klaar staan voor dit kleine schatje? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Ina in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Ina zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Ina:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit