Iris

Iris

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: 1-1,5 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Klein 2,9 kg

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Daar sta je dan met je 2,9 kg gedumpt in de straten van Macedonië. Geen schijn van kans maakte Iris….

Iris weegt slechts 2,9 kilo en is dus klein van stuk en handzaam, wat wel handig is, want Iris heeft waarschijnlijk door het in de steek gelaten worden door haar eigenaar een trauma opgelopen. Ze heeft verlatingsangst en zoekt dus naar een baasje die altijd thuis is en zelfs een plekje vrij heeft op bed voor haar.

Iris is een sociaal hondje met andere honden en ook met de kat des huizes (ze verblijft in een foster en dus huiselijke situatie) gaat het prima!

We plaatsen haar niet bij te jonge kinderen, omdat ze nerveus wordt van de drukte die deze met zich meebrengt. Iris is momenteel niet zo dol op lange wandelingen, maar wel heel speels.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Iris in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Iris zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Iris in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Iris sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Iris hier sponsoren.