Iva

Iva

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 1 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Nee

Formaat: Middelgroot

Verblijft in: Macedonië

Maak kennis met Iva, een lief meisje van één jaar oud met een hart vol liefde. Momenteel onder de hoede van onze toegewijde redder, Elena, in Macedonië, wacht Iva geduldig op haar forever-home.

Ze lijkt misschien verlegen en gereserveerd als je haar voor het eerst ontmoet, maar laat je daardoor niet voor de gek houden. Ze neemt gewoon wat tijd om op te warmen en je te leren kennen. Iva houdt van mensen, en ook al zoekt ze niet de schijnwerpers, ze is er altijd om haar genegenheid te delen. Iva is een middelgrote hond en past perfect in de meeste huishoudens.

Iva kan goed overweg met andere honden, vooral met honden die groter zijn dan zij. Ze waardeert het gezelschap van haar hondenvrienden en kan gedijen in een huishouden met meerdere honden. Ze is echter niet geschikt voor een huis met katten.

Iva is al gesteriliseerd, waardoor ze klaar is om een ​​nieuw lid van uw gezin te worden. Ze is op de hoogte van de vaccinaties en wacht geduldig op een liefdevol huis dat haar unieke persoonlijkheid begrijpt. Wil je haar in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Iva in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Iva zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Iva in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Iva sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Iva hier sponsoren.