Jang (gereserveerd)

Jang (gereserveerd)

Reu/Teef: Reu

Sociaal met honden: Ja

Leeftijd: Ongeveer 8 maanden

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middel groot

Maak kennis met Jang, een ongelooflijke reu van 7-8 maanden oud die geduldig wacht op zijn forever home. Jang werd gered uit een openbaar asiel en zal naar verwachting uitgroeien tot een middelgrote hond. Hij bevindt zich momenteel in Macedonië, waar hij verblijft in de privéopvang van onze redder Elena.

Jang is echt geweldig met een rustige, vriendelijke en liefdevolle houding. Zijn zachtaardige karakter maakt hem een ​​genot om in de buurt te zijn. Jang kan goed overweg met andere honden en katten en toont een harmonieuze en accepterende houding ten opzichte van zijn harige tegenhangers. Er is niets negatiefs over hem te zeggen – hij is een allround geweldige metgezel.

Jang overleefde hondenziekte, een ernstige ziekte, zonder enige symptomen te vertonen. Als gevolg hiervan ervaart Jang echter zenuwtrillingen in zijn achterbeen. Hoewel het geen ernstig probleem is, is het waarschijnlijk een permanente aandoening. Jang heeft een supplement nodig, zoals Neurobion, om deze aandoening de rest van zijn leven onder controle te houden.

Het is van cruciaal belang om een ​​speciale adoptant te vinden die Jang met dit feit van harte zal accepteren. Ondanks zijn unieke omstandigheden is Jang een gezonde en levendige jongen die liefde en zorg verdient. Zijn toestand belemmert zijn vermogen om een ​​bevredigend leven te leiden niet, en met de juiste ondersteuning zal hij gedijen.

Als jij iemand bent die de situatie van Jang kan omarmen en hem een ​​forever home vol liefde, begrip en de nodige zorg kan bieden, dan zal hij je eeuwig dankbaar zijn. Jang is klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen – neem jij hem mee? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Jang in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Jang zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Jang in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Jang sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Jang hier sponsoren.


Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit