Jaro

Jaro

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: 2-3 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Groot, 60cm, 22kg

Verblijft in: Romenië

Maak kennis met onze charmante Jaro.
Jaro verblijft momenteel bij onze redder Nicol in Brasov, Roemenië. Ze heeft hem eind November gevonden, hongerig, gewond en met samengeklitte vacht in het donkere park. Jaro logeerde bij onze redder Iuliana, die hem weer gezond maakte.
Jaro wordt geschat op 2-3 jaar oud en bij hem is eerst ernstige bloedarmoede vastgesteld. Hij is gecontroleerd door de dierenarts en al zijn tests zijn goed teruggekomen. Gelukkig! Nu wordt hij goed verzorgd, hij is wat aangekomen en heeft een knipbeurt gehad om van zijn gematteerde vacht af te komen.

Jaro is een hele lieve en zachtaardige jongen, sociaal en liefdevol met mensen. Hij kan goed overweg met andere honden en ook met katten. Hij heeft antibiotica gekregen vanwege een wond aan zijn been, maar alles geneest goed.
Zodra Jaro volledig hersteld is, is hij klaar om aan zijn volgende avontuur te beginnen, te midden van een liefhebbend gezin. Jaro reist gecastreerd, ingeënt, gechipt, ontwormd en als trotse bezitter van een Europees paspoort.

Wil jij deze kleine jongen de mooie toekomst geven die hij zo verdient? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Jaro in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Jaro zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Jaro in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Jaro sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Jaro hier sponsoren.