Jay-Jay in Nederland

Jay-Jay in Nederland

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geschat 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: klein, 35 cm, zo’n 7 kilo

Jay-Jay is een lief, klein kereltje van ongeveer 2 jaar oud. Hij is geboren in Roemenië, maar inmiddels verblijft hij vanaf begin juni in Nederland bij een lief gastgezin. Daar heeft hij zijn draai helemaal gevonden en is dikke vrienden met hun eigen hond. 

In zijn geboorteland is hij flink te grazen genomen door een grote hond, hebben wij begrepen. Ondanks dat is hij supersociaal en vriendelijk naar zijn soortgenoten toe gebleven en speelt hij graag met ze. En heeft hij een keer geen behoefte aan kennismaken, dan ruikt hij even en loopt verder. 

Jay-Jay weegt zo’n 7 kg en meet op de schoft 35  cm. Hij heeft een speels en energiek karakter en heeft daardoor wel degelijk een uitlaatklep nodig. Lekkere  wandelingen en spelen met een balletje zijn wel aan hem besteed. Hij loopt goed mee aan de riem. Naast zijn drukkere momenten weet hij ook prima zijn rust te pakken.

In nieuwe situaties kan Jay-Jay soms een beetje onzeker zijn en dan is het fijn als hij wat aanmoediging krijgt. Meestal duurt dit niet lang en maakt hij ook met mensen snel contact. Hoe Jay-Jay is met katten weten we nog niet. Wat we wel zeker weten, is dat dit vrolijke mannetje een grote knuffelkont is en een geweldige eigen plek verdient!

Kan u hem een gouden mandje geven en een uitlaatklep voor zijn energie? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Jay-Jay in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Jay-Jay zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Jay-Jay:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform