Jenny

Jenny

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: 2-3 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Middelmaat 18-20 kg

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Update Jenny:

Wij hebben het genoegen gehad Jenny te ontmoeten tijdens ons verblijf in Macedonië. We waren zeer onder de indruk van deze lieve en enthousiaste dame. Ze is heel energiek, ontzettend speels en sociaal met andere honden. Bij de kleine pup past ze haar spel mooi aan.

Jenny loopt mooi mee aan de riem en is dol op mensen en de daarbij horende knuffels. Wij denken dat ze erg slim is en een heleboel dingen snel zal gaan oppikken met iemand die het leuk vindt om met haar aan de slag te gaan. Al met al alwéér zo’n leuke hond, die een mooie plek verdient. (Haar staart oog wat vreemd, maar haar vacht is aan het teruggroeien).


Jenny zoekt knuffels!!!! Jenny is een middelgrote hond van ongeveer 18-20 kg. En momenteel de grootste knuffelkont van de shelter. Ze is supersociaal met andere honden, alleen haar eten wil ze wel graag beschermen, maar dat is een ding, wat veel honden van de straat hebben ontwikkeld. Ze loopt al super aan de lijn mee en is volledig herstelt van demodex en verschillende bacteriën die haar huid volledig kapot maakten.

Wilt u graag wat meer van deze prachtige jongedame weten en/of een aanvraag doen voor deze knuffelaar?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Jenny in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Jenny zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Jenny in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Jenny sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Jenny hier sponsoren.