Joey

Joey

Geslacht: Reu

Leeftijd: Ongeveer 4 maanden (d.d. 10-12-2022)

Sociaal met honden: Ja

Joey is met zijn zusjes en broertjes (totaal 7) in een doos gevonden in de straten (maar wel enigszins achteraf) van Macedonië. Mira met haar grote hart en torenhoge schulden kon hier niet aan voorbijlopen en ze gingen uiteraard met haar mee. De pups zijn nu ver genoeg in het entingsproces om gepresenteerd te worden. In januari zijn ze oud genoeg en klaar om te reizen.

Joey is een reutje van op dit moment ongeveer 4 maanden, naar verwachting zal zijn uitgroeien tot een middelmaat van ongeveer 20 kg.

Joey en zijn broers zijn iets groter dan de 4 zusjes. Ook hij is lief en sociaal met soortgenoten (en dan niet alleen haar familie), ook hij is een typische pup die graag speelt, Joey had geen zin in een foto sessie, die was te druk met graven, stoeien en spelen. Lekker ventje!

Heeft u een mooie plekje voor Joey? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Joey in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Joey zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Joey:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit