Johnny

Johnny

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 4 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein tot middel 15 kg

Johnny is ongeveer 4 jaar oud en verblijft in Macedonië. Johnny is positief op Leishmania en zijn eigenaren vonden het niet nodig om hem daarvoor te behandelen. Hij was dan ook in erbarmelijke staat toen hij bij Mira terecht kwam. Hij heeft daarvoor de behandeling achter de rug en is wonderbaarlijk goed herstelt en hij is absoluut onherkenbaar. Onze teamleden hebben ervaring met Leishmania en vertellen u daar met alle liefde alles over.

Johnny heeft een beetje een Basset lijf, korte pootjes en een lang lijf. Hij weegt ongeveer 15 kg.

Hij is super sociaal naar andere honden (zelfs heel tolerant naar de pups in huis, die toch voor behoorlijk wat drukte zorgen). De kat die af en toe op bezoek komt kijkt hij ook niet naar om.

We hebben Johnny tijdens een videogesprek mogen meemaken en deze kleine lieverd heeft ons direct ingepakt. Wat een sociale knul naar soortgenoten en hoe bijzonder, dat hij nog steeds de menselijke aandacht zo koestert. Hij is dol op knuffelen en zeker niet verlegen. Hij heeft een stabiele en rustige energie. Wij hopen dan ook dat u hetzelfde beeld van deze knappe jongen heeft gekregen en beantwoorden graag eventuele vragen, die er zijn gerezen. Wilt u toch meteen een aanvraag doen en bent u al verkocht? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Johnny in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Johnny zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Johnny:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit