Jonny

Jonny

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 3,5 jaar (geboren ongeveer half 2020)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat

Verblijft in: Noord-Macedonië

Jonny is alsof hij het wist, bij onze rescuer voor de deur gaan zitten, misschien wel aanvoelend dat daar zijn redding lag.

Hij wordt door de dierenarts geschat op 3,5 jaar oud. (Geboren ongeveer 2020). Jonny is een ontzettend leuke hond, die met alles en iedereen overweg kan. Hij is sociaal met andere honden, katten en vindt ook mensen geweldig (kinderen eveneens).

Jonny is een actieve hond en zal voldoende uitloop nodig hebben.

Jonny is een super zachtaardige jongen en op zoek naar zijn eigen warme mand in Nederland of België.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Jonny in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Jonny zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Jonny in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Jonny sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Jonny hier sponsoren.