Jonny

Jonny

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geboren in de zomer van 2022

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Middelmaat 17-20 kg en ongeveer 50 cm

Verblijft in: Noord-Macedonië

Hallo potentiële adoptant, het is een genoegen om u kennis te laten maken met onze Jonny!

Arme Jonny had een liefdevol thuis in Macedonië maar helaas is zijn adoptant overleden. Daarom is Jonny op zoek naar een liefdevol gezin.

Jonny is middelgroot en geboren waarschijnlijk in de zomer van 2022. Hij is een mooie en lieve jongen die heel zachtaardig en vriendelijk is. Jonny is goed gesocialiseerd en kan goed overweg met andere honden. Hij houdt er echter niet van om zijn eten te delen en kan dan pittig worden, vooral met kleinere honden.
In een shelter is dit gedrag wat we vaker zien voorkomen, als je jezelf niet helpt, dan helpt een ander zich graag aan jouw portie voer.

Wil je Jonny een tweede kans geven en samen met jou leuke avonturen beleven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Jonny in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Jonny zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Jonny in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Jonny sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Jonny hier sponsoren.