Joris

Joris

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: ongeveer 1 jaar (geboren ongeveer september 2022)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middel groot tot groot, ongeveer 59 cm

Onze Joris werd samen met zijn zusje Tamira achtergelaten voor een pension waar de twee wezen werden opgevangen tot ze volledig gevaccineerd waren. Omdat zijn pleegouders de twee kleintjes niet permanent konden huisvesten, verhuisden de twee vervolgens naar Nicol’s kleine privé-opvangcentrum in het Brasov-district in Roemenië.

Joris is met 8 maanden ongeveer 59 cm lang. Hij gedraagt ​​zich als een puppy, is slim en speels. Joris is altijd nieuwsgierig en vindt menselijke aandacht helemaal geweldig.

Hij kan goed overweg met andere honden, katten en kinderen. Nu is het tijd om een ​​fijn thuis te zoeken waar onze Joris nog veel kan leren en ervaren. Natuurlijk reist Joris naar zijn nieuwe huis gechipt, gevaccineerd, ontwormd, gecastreerd en met een EU paspoort.

Ben je verliefd geworden op onze geweldige reu en wil je onze Joris een fijn thuis bieden? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Joris in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Joris zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Joris in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Joris sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Joris hier sponsoren.