Josie

Josie

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren ongeveer april 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Uitgegroeid waarschijnlijk een middelmaat momenteel 52 cm

Verblijft in: Macedonië

Josie is geboren in ongeveer april 2023, welke in Macedonië verblijft. Zij is met ongeveer 8 weken oud, aangetroffen aangereden door een auto, zij hield hier een gebroken bekken aan over. Zij is hier 2 maanden later goed van herstelt. Intussen is zijn natuurlijk ook voorzien van alle nodige vaccinaties en is Josie klaar om te gaan reizen.
Josie is sociaal met andere honden, katten en ook gaat ze goed met kinderen om. Naar verwachting zal ze uitgroeien tot een middelmaatje.

Josie toont zich in de shelter een ware mensen hond. Dol op aandacht, niet verlegen en gek op knuffels. Zij heeft van nature een vrij rustig karakter.

Heeft u interesse in Josie?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Josie in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Josie zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Josie in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Josie sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Josie hier sponsoren.