Joy IN NEDERLAND

Joy IN NEDERLAND

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: 15-6-2022

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Nee

Formaat: Middelmaat 20 kg

Verblijft in: Nederland (Limburg), oorsprong is Roemenië

Lieve Joy verblijft al enige tijd in Nederland in opvang. Prachtige Joy zoekt naar haar eigen warme mandje, waar iemand haar met liefde en geduld laat ontwikkelen.
Joy is heel erg sociaal en speels met andere honden (een andere hond in huis zou voor haar waarschijnlijk best fijn zijn).
Als Joy je eenmaal kent dan is het een superlieve en aanhankelijke hond, maar ze is met vreemde mensen een beetje terughoudend (trekt zich dan een beetje terug), dus wil je bij haar op bezoek, vul dan vooral je zakken met heerlijke hondensnoepjes, die willen namelijk best wel werken. Dat maakt haar dan ook al meteen weer een stuk meer trainbaar.

Joy wandelt prachtig mee aan de riem en kent de basiscommando’s. Ook is Joy goed zindelijk. Joy is geen kattenhond, dus ze wordt niet bij een kat geplaatst.
Ziet u wat in deze prachtige jonge hond? Vindt u het leuk om lekker met haar aan de slag te gaan en te werken aan haar onzekerheden? Zij belooft het u, u krijgt er een prachtige en lieve vriendin voor het leven voor terug. Joy is geen hond onze stichting, maar wij willen graag helpen haar een nieuw thuis te vinden en zo het gezamenlijke bereik wat te vergroten.
Heeft u interesse in Joy neem dan contact op via dogsoaj@gmail.com en dan helpen wij u verder in contact te komen met de organisatie die Joy bemiddelt.