June en Rosa

June en Rosa

▪️ Reu/Teef: Allebei teefjes

▪️ Leeftijd: Geboren rond februari 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: groeien naar verwachting uit tot kleine tot middelgrote honden van ongeveer 35 cm

▪️ Verblijven in: Romenië

Maak kennis met onze lieve kleine meiden June en Rosa. 

June en Rosa zijn de pups van Petal. Ze verblijven momenteel allemaal in het huis van onze redder Gabriela in Onesti, Roemenië. 

Petal was de hond van Gabriela’s buren. Toen ze zwanger werd, wilden ze haar weggeven. June en Rosa brachten het eerste deel van hun leven door in Gabriela’s opvangcentrum. Sinds april groeien de twee samen met Petal en vele andere honden en katten op in het huis van Gabriela. 

De twee meiden vertonen typisch puppygedrag. Ze zijn speels en nieuwsgierig en vinden het leuk om dicht bij mensen te zijn. Ze kunnen goed overweg met de andere dieren die bij Gabriela en haar familie wonen. 

De verwachting is dat June en Rosa uitgroeien tot kleine tot middelgrote honden van ongeveer 35 cm. Beiden zijn inmiddels volledig ingeënt, gechipt, ontwormd en reizen met een Europees paspoort. 

Wilt u één of beide van deze mooie meiden in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor June en Rosa in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of June en Rosa zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om June en Rosa in huis te nemen, maar wilt u hun toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en June en Rosa sponsoren door geld te doneren dat hun zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt June en Rosa hier sponsoren.