Karma

Karma

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geschat 3 jaar (geboortejaar 2021)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Groot 63 cm (40 kg, maar gaat een beetje op dieet)

Verblijft in: Noord-Macedonië

Karma werd in Noord-Macedonië flink bewerkt met een hamer. Zij liep daardoor meerder fracturen aan haar schedel op. De eerste tijd was ze bijna niet in staat haar bek te openen en dus was drinken en eten erg lastig voor haar.

Haar oogkas heeft ook flinke schade opgelopen, maar volgens de dierenarts is haar zicht en oog wel goed. Haar lieve foster verzorgt dit ook door iedere dag met een reinigingsdoekje eroverheen te gaan. Karma heeft enkele operaties ondergaan om het een en ander zo goed mogelijk te herstellen en is met de zorg van haar fosters en het team dierenartsen goed herstelt.
Haar kaak kan ze nog voor 70% openen, maar dit is nauwelijks merkbaar, aangezien ze hier alles mee kan doen, wat ze moet en wil doen.
De dierenarts adviseert regelmatig een lekker kauwbot om het gewricht soepel te houden.

Karma is ondanks dit enorme trauma nog steeds dol op mensen. Ze verblijft bij een foster, waarvan we eerder al een lieve hond in Nederland hebben geplaatst. Ze leeft daar harmonieus samen met andere honden en katten en ook zijn er kinderen in huis.

Al met al is Karma dus een ontzettend lieve ziel, die aardig is voor alles en iedereen. Haar lieve foster gaat zelfs zo ver dat ze een trainer in de hand heeft genomen om haar kansen zo groot mogelijk te maken op een nieuw thuis.


Ze gaat graag met de auto mee en is een vrolijke, lieve en speelse hond, die nog optimaal van het leven geniet.

Wilt u onze foster weer de ruimte geven voor een andere arme ziel en valt u als een blok voor deze prachtige en lieve hond?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Karma in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Karma zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Karma in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Karma sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Karma hier sponsoren.