Kary in België

Kary in België

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: 7 jaar naar schatting

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Klein, 40 cm en 12 kg

Toen onze rescuer in Roemenië Kary vond in het veld, kwam ze gelijk naar haar toe. Ze bleek ook hoogzwanger, want enkele dagen later werden er 4 mooie pupjes geboren. Inmiddels zijn de pups aan uitvliegen toe en kon Kary vanaf half december in liefdevolle opvang in België komen.  

Daar heeft zij het vanaf dag 1 erg naar haar zin! Buiten in de tuin is Kary helemaal in haar nopjes: lekker stoeien met soortgenootjes groot en klein of lekker alleen rondstruinen? Kary vindt het allemaal heerlijk. Eenmaal binnen is het een rustige meid en altijd in voor een snackje of een snoepje ;-).  

Kary is ongeveer 40 cm hoog en weegt 12 kg en is dus een relatief kleine hond. Ze is volledig zindelijk, ook als ze een aantal uurtjes alleen is. Kary mag graag mee met de wagen voor uitstapjes. Wandelen aan de riem gaat heel goed, op een kleine bijsturing na als haar nieuwsgierigheid de overhand neemt. Kary is vriendelijk naar alle mensen en viervoeters. Ze toont dan gelijk haar zachtaardige, gevoelige zelve.  

Knuffelen vindt dit meisje heerlijk en op schoot bij opvangmama is helemaal het einde. Kary kan perfect met kinderen vanaf een jaar of 12 jaar geplaatst worden. Kortom: Kary is een droommeisje dat een leuke aanvulling kan worden voor een liefhebbende familie.

Heeft u nog een warm plekje voor dit droommeisje? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Kary in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Kary zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Kary:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit