Kathy

Kathy

Geslacht: Teef

Leeftijd: Circa 6 maanden

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Groeit naar verwachting uit naar een medium of groot formaat.

Kathy maakt deel van het kroost van mama Ciufy, die u ook op onze website vindt. Zij is samen met haar 5 broertjes en zusjes gevonden midden in het bos waar hun moeder bevallen is. Hun redder in nood heeft mama en haar pups meegenomen. Dit mooie stel verblijft nu in een pension in Constanta in Roemenië.

Zij is nu zo’n 6 maanden oud en nog in de groei. Kathy’s moeder is 60 cm en 25 kilo. De verwachting is dat zij ook een grote middelmaat of groot formaat hond wordt, maar dat blijft altijd lastig te zeggen als ze nog niet uitgegroeid zijn. Kathy is natuurlijk lekker speels. Zij heeft zowel uitdaging als rust nodig op deze leeftijd om verder te kunnen groeien.

Mooie Kathy is lief voor mensen en andere honden. Inmiddels heeft hij alle benodigde vaccinaties gehad en zou hij graag zijn koffertje pakken om naar Nederland of België te komen.

Bent u degene die Kathy verder positief wil begeleiden naar én in haar volwassen leven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Kathy in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of over Kathy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Kathy:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit