Koa

Koa

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren ongeveer begin juli 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Zal naar verwachting klein blijven, minder dan 10 kg

Verblijft in: Macedonië

Koa werd gedumpt op straat met amper 3 à 4 weken oud. Nog zeer afhankelijk van melk. Koa werd geïntroduceerd aan Salva en haar pups en zij accepteerde haar als haar eigen pup voor nog een paar hele essentiële weken.
Helaas had Salva later amper genoeg voor haar eigen pups en werd lieve Koa alsnog verstoten. Niet iets wat je haar kwalijk kunt nemen, maar wel heel verdrietig voor Koa. Ze werd afgezonderd van de rest van de familie, maar nog steeds op een andere manier met liefde overspoelt.
Koa is dan ook dol op mensen en de meeste mensen zijn dan ook op haar. Ook is Koa heel sociaal met andere honden. Ze zal wat kleiner blijven dan haar ‘adoptiezussen en broers’. Ze staat wat kort op haar pootjes. (En dat terwijl ze zeker een week of 2 ouder is).

Wij hebben de luxe gehad dit prachtige hondje te ontmoeten en vielen ook als een blok voor haar. Wij weten zeker dat zij iemand heel gelukkig gaat maken en natuurlijk ook andersom.

Wilt u een aanvraag doen voor Koa, zodat ook zij hopelijk in december haar koffertje kan pakken?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Koa in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Koa zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.