Konny

Konny

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Geboren 2022

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Middelgroot, ongeveer 45 cm

▪️ Verblijft in: Roemenië

Maak kennis met onze lieve Konny!

Konny is een middelgrote hond van ongeveer 45 cm. Door Konny uit het openbare asiel in Onesti, Roemenië, te halen, gaf onze Gabriela hem een ​​tweede kans op het leven. Nu kijkt Konny ernaar uit om zijn forever-home te vinden. 

Konny is een heel aardige jongen die graag dicht bij mensen is. Hij is de perfecte mix van knuffelig en speels. Hij zal je zeker veel vreugde brengen en is misschien wel de perfecte metgezel voor allerlei buitenactiviteiten. Konny kan goed overweg met de andere honden in het asiel van Gabriela. 

Zoals je in het filmpje kunt zien, kan Konny al aan de riem lopen. Toch zou hij enorm gebaat zijn bij wat extra training. 

Konny reist gechipt, ingeënt, ontwormd en met een Europees paspoort.

Wilt u deze mooie jongen in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Konny in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Konny zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Konny in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Konny sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Konny hier sponsoren.