Lady

Lady

Geslacht: Teef

Leeftijd: Ongeveer 1 jaar (geboren juli ’22)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Groot 57 cm

Herkomst/verblijfplaats: Roemenië

Prachtige Lady draagt haar naam met eer. Lady is gevonden achter het terrein van haar rescue centrum. Het heeft wat tijd en moeite gekost om haar vertrouwen te winnen en haar veilig te stellen.
Inmiddels is zij compleet opgebloeid en loopt ze heerlijk mee aan de lijn en is het een sociale dame naar andere honden, katten en mensen.
Ze wordt omschreven als vriendelijk, nieuwsgierig en energiek.

Lady verblijft nog in de shelter in Roemenië, maar zoekt haar eigen warme mand. Zij is ongeveer 1 jaar oud en valt in de categorie middel tot grote hond met 57 cm op de schoft.

Heeft u interesse in dit plaatje van een dame?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Lady in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Lady zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Lady in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Lady sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Lady hier sponsoren.

Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit