Lars

Lars

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 4,5 maanden (geboren ergens maart/april)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Naar verwachting middelmaat eenmaal uitgegroeid

Verblijft in: Macedonië

Lars werd gevonden als pup zijnde samen met zijn zusje Lara en nog een andere pup (waarschijnlijk niet hetzelfde nest). Deze 2 lijken wel een tweeling, ze zijn moeilijk uit elkaar te houden. Lars is wat donkerder van kleur.
Ook Lars is een super sociale hond met andere honden en naar mensen. Ook met deze lieverd wordt al flink geoefend met wandelen aan een riem. Al met al is het een fijne pup die uitgegroeid waarschijnlijk een middelmaatje zal blijven.

Lars en Lara zijn allebei dol op spelen en zijn gek op water. De twee zijn ongeveer 4,5 maanden oud en zijn klaar om te reizen, zij verblijven momenteel nog in Macedonië.

Wilt u een aanvraag voor Lars?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Lars in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Lars zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Lars in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Lars sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Lars hier sponsoren.

Invulformulier voor Lars:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit