Laska

Laska

Geslacht: Teef

Leeftijd: ongeveer 6 jaar

Formaat: Groot, ongeveer 55 cm, 35 kg

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Roemenië

Hallo, mijn naam is Laska, en ik ben een schattig 6-jarig meisje op zoek naar een forever home. Ik werd naar redder Gabriela gebracht vanuit het openbare asiel Lancram in Albă Iulia, Roemenië, en nu kan ik niet wachten om een ​​gezin te vinden dat ik het mijne kan noemen.

Ik ben een bundel van vreugde, altijd klaar om te spelen en mijn liefde te delen met iedereen om me heen. Ik kan goed overweg met andere honden, katten en kinderen. Door mijn speelse en vriendelijke karakter ben ik de ideale metgezel voor gezinnen met kinderen en andere harige vrienden. Of het nu gaat om het achtervolgen van speelgoed of knuffelen voor wat quality time, ik ben altijd in voor een leuke tijd.

Dagelijkse wandelingen zijn mijn absolute favoriet, en ik zou graag een gezin hebben dat net zoveel van buitenactiviteiten houdt als ik. Ik droom van een huis met een tuin waar ik naar hartenlust kan rennen en ontdekken.

Ik ben ongeveer 55 cm lang en 35 kg zwaar. Ik ben ook al gesteriliseerd, gevaccineerd en klaar om te reizen wanneer je maar wilt! Heb jij een gezellig plekje thuis voor mij? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Laska in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Laska zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Laska in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Laska sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Laska hier sponsoren.