Laury

Laury

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Geboren: Lente 2022, nu rond 2 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Klein, ongeveer 35 cm

▪️ Verblijft in: Romenië

Zeg hallo tegen ons lieve meisje Laury! 

Laury is geboren rond het voorjaar van 2022 en is nu ongeveer twee jaar oud. Ze werd naar de openbare opvang van Onesti gebracht waar Gabriela haar ontdekte en naar haar privéopvang bracht. Laury werd overgebracht samen met haar vriendjes Dottie en Cliff die samen met haar in de kennel zitten. 

Laury is een schattig klein meisje dat dol is op mensen, katten en andere honden. Ze is energiek en alert en houdt van knuffelen. Laury heeft een kort staartje. Ze heeft een prachtige zachte vacht en zal door haar grootte zowel op kleinere als grotere plekken gedijen. 

Laury is al gesteriliseerd en zal gechipt, gevaccineerd, ontwormd en met een Europees paspoort naar haar nieuwe thuis reizen. Wil jij dit geweldige hondje in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Laury in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Laury zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Laury in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Laury sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Laury hier sponsoren.