Lea

Lea

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Roxy Geboren ongeveer 2014-2015

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Groot (Labrador met wat overgewicht)

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

We hebben ons best gedaan voor Lea en Roxy samen een plek te vinden in Nederland of Belgie, maar tot op heden is dat niet gelukt, terwijl we het beiden toch echt fantastisch leuke honden vinden. Vandaar dat we na overleg met de eigenaren hebben besloten ze toch op te splitsen.

Leah is naar alle waarschijnlijkheid van 2014-2015.
Vorig jaar verloren deze 2 hun lieve baas en namen de dochters van deze mevrouw de zorg voor ze over. Dat betekende een verhuizing van het platteland (waar ze heerlijk konden rondstruinen samen) naar een appartement. Beide dochters werken fulltime en doen hun uiterste best zo goed mogelijk voor ze te zorgen, echter zien ze liever iets mooiers voor deze twee.

Lea is een Labrador (of mix daarvan) met wel wat overgewicht, ze weegt rond de 50 kg (dat wordt een dezer dagen weer even opnieuw gewogen).

Leah is supersociaal met andere honden en in haar doen en laten wel een echte senior. Alles gaat net even iets langzamer, maar een beetje beter op gewicht komen zou haar zeker kunnen helpen. Haar karakter is er eentje met een gouden randje. Leah heeft wat last van haar achterpoot, wat nog nader onderzocht gaat worden daar.

Ook Lea loopt fantastisch mee aan de riem en is een leven in huis gewend. We gunnen ook haar een kans en hopen gauw een mooie plek voor haar te vinden waar ze nog een mooie senior periode mag hebben. Wilt u een aanvraag doen?