Lenny

Lenny

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer 2011

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Groot 60 cm 35 kg

▪️ Verblijft in: Roemenië

Lenny is een gedistingeerde senior van ongeveer 12 jaar. Hij is al heel lang op onze site en wacht geduldig tot de perfecte match zich aandient. Ondanks zijn golden oldie-status is Lenny een vrolijke, zeer sociale en een unieke en hartverwarmende metgezel. Laat je niet voor de gek houden door zijn leeftijd – Lenny heeft nog veel leven, maar hij verdient een liefdevol huis om de rest van zijn jaren door te brengen.

Met een gewicht van ongeveer 35 kg en een lengte van ongeveer 60 cm is Lenny een grote hond. Lenny verblijft momenteel in de privéopvang van onze redder Gabriela in Roemenië. Ze beschrijft hem als een speelse en ongelooflijk lieve ziel. Ondanks de uitdagingen die met de jaren gepaard gaan, is Lenny een aanhankelijke en liefdevolle jongen.

Lenny is meer dan klaar om zijn eeuwige thuis te vinden: een plek waar hij kan genieten van de liefde en het gezelschap voor de prachtige jaren die voor hem liggen. Zijn golden oldie-status draagt ​​alleen maar bij aan zijn charme, waardoor hij een ideale metgezel is voor iemand die een rustige en loyale hond waardeert. Wij dekken graag de adoptiekosten voor Lenny, zodat hij zijn jaren in een liefdevol huis kan doorbrengen.

Wilt u onze lieve senior Lenny verwelkomen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Lenny in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Lenny zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Lenny in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Lenny sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.

Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Lenny hier sponsoren.