Levi IN NEDERLAND

Levi IN NEDERLAND

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: 1 jaar oud

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onzeker

Formaat: Middelmaat ongeveer 50 cm en 15 kg

Verblijft in: Nederland

Bent u op zoek naar een leuke, lieve, slimme en energieke knuffelkont? 

Dan is Levi precies wat u zoekt.  

Levi is onlangs geadopteerd in Franeker. Maar helaas zijn we vanwege een allergie genoodzaakt een nieuw thuis te zoeken.

Levi toont hij zich zeer leerbaar, hij kan fantastisch met zijn soortgenootjes overweg, is dol op wandelen en is een loyale aanhankelijke knuffelkont voor zijn baasjes. Levi kan wel een ervaren baas gebruiken, die goed kan aanvoelen hoe hij/zij deze lieverd de juiste sturing kan geven. Een leuke cursus op een passende hondenschool zou hij waarschijnlijk fantastisch vinden.

Naar buiten gaan vindt hij heerlijk, mits het zonnetje schijnt en het niet met bakken uit de lucht komt (dan doet hij zijn boodschap en schiet weer naar binnen). Hij is gebaat bij een prikkelarme omgeving.  

Levi is zindelijk en kan alleen zijn voor een paar uurtjes, al moet dat op een nieuwe plek mogelijk wel weer worden opgebouwd.

Aan de riem lopen gaat prima maar loslopen vindt Levi pas echt leuk, en dat doet hij fantastisch. Het is wel duidelijk dat als hij losloopt de interactie met andere honden een betere dynamiek krijgt.

Levi is dol op spelen, zowel met andere honden als met mensen. Aanhankelijk en baasgericht, een echte pleaser. Hij past goed binnen de karakteromschrijving van een border collie.

Echt waaks is hij niet maar hij kan nog wel eens blaffen als de bel gaat. 

Hij is ontzettend leergierig en al helemaal voor een lekkere beloning, de hondenschool zou hij fantastisch vinden. Op commando kan hij al zitten, liggen, pootje, wachten op eten en een high five geven.

Levi komt oorspronkelijk uit Roemenië en is met broers en zusje en moeder gevonden, die allen inmiddels hun forever huisje hebben gevonden, alleen Levi wacht nog op zijn gouden mandje. 

Levi is zo’n 50 cm op de schoft en hij weegt zo’n 15 kilo.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Levi in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Levi zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Levi:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit