Linda

Linda

Geslacht: Teef

Leeftijd: Geschat 1,5 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Groot, 53 cm

Verblijft in: Macedonië

Linda is ongeveer 1,5 jaar oud en verblijft op dit moment bij 1 van onze geweldige rescuers in Noord-Macedonië. Ze is als pup aangereden door een auto en heeft hier een breuk in haar middenrif aan overgehouden. Ook heeft ze een kleine misvorming aan haar pootjes. Maar dat zie je niet echt aan de buitenkant. 

Dit speciale meisje zal wel een hondje zijn en blijven dat speciale zorg nodig heeft. Denk dan aan een verhoogde voerbak (dus niet op de grond), geen lange wandelingen, niet springen of te veel rennen en geen stress. Gelukkig is Linda een schat van een hond, die veel van mensen en aandacht houdt. Wat je haar geeft aan liefde, zal ze driedubbel aan je teruggeven. Haar lieve redder in nood geeft wel toe dat ze Linda verwend hebben, omdat ze dus als pupje was aangereden. 

Linda gaat goed om met andere honden. Alleen als het om eten gaat, zal ze haar eigen eten bewaken. Ze is sociaal met katten en ze kan goed aan de riem lopen.

Kan en wil u deze lieverd alle aandacht geven die ze verdient? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Linda in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Linda zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Linda:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit