Liza

Liza

Geslacht: Teef

Leeftijd: Zo’n 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middel, zo’n 45 cm en 18 kg

Liza is 1 van de 11 honden die onlangs gered zijn uit het gemeente-asiel in het Roemeense Onesti. Dit was haar onderkomen voor ongeveer een jaar. Een heel lieve dame sponsort Liza en de andere 10 honden, zodat zij nu kunnen verblijven in de privéshelter van onze rescuer Gabriëla. Uiteindelijk is een eigen huis met een zachte mand wat we het liefst willen voor dit leuke meisje!

Liza haar leeftijd wordt geschat op zo’n 2 jaar en is gesteriliseerd. Ze is een middelmaat van ongeveer 45 cm en zo’n 18 kilo. Liza is een erg vriendelijke hond, die graag geaaid wordt. Ze heeft volop energie. We zoeken dan ook iemand die lekker met haar wil spelen en wandelen.

In Gabriëla’s shelter kan Liza prima met de andere honden. Ook met katten kan ze overweg. In de shelter heeft ze ook al kennis gemaakt met de 12-jarige zoon van Gabriëla.

Heeft u een plek in uw huis en uw hart voor Liza? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Liza in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Liza zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Liza:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit