Lizzy

Lizzy

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: ongeveer 5 maanden

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middel groot, groeit tot ongeveer 45 cm

Maak kennis met onze lieve kleine Lizzy. Lizzy werd achtergelaten in een tas waar ze minstens twee dagen in bleef. Toen ze eenmaal was vrijgelaten, kon het arme ding niet eens alleen staan. Gelukkig nam onze redder Nicol haar mee naar haar privé-opvangcentrum in Brasov, Roemenië.

Lizzy is een echte vechter. Dankzij Nicol heeft Lizzy haar vertrouwen in mensen teruggekregen. Ze is een vriendelijk, speels en nieuwsgierig meisje van ongeveer 4 tot 5 maanden. Vanwege haar jonge leeftijd is Lizzy nog niet gesteriliseerd.

Ze heeft veel energie en zoekt een forever home waar ze kan spelen, leren en uitgroeien tot een mooie vriend voor het leven. Als ze eenmaal volgroeid is, wordt Lizzy ongeveer 45 cm groot. Ze kan goed overweg met andere honden, katten en kan bij kinderen geplaatst worden.

Lizzy reist gechipt, gevaccineerd, ontwormd en met haar EU-paspoort. Wil je Lizzy een warm en liefdevol thuis geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Lizzy in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Lizzy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Lizzy in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Lizzy sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.
Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Lizzy hier sponsoren.

Invulformulier voor Lizzy:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit