Loki

Loki

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren ongeveer half juli 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Uitgegroeid kleine middelmaat naar verwachting

Verblijft in: Macedonië

Kleine lieve en zelfverzekerde Loki is op zoek naar haar warme mandje. Ze is geboren ongeveer half juli en zal in december klaar zijn om te reizen. Zij en haar 6 broertjes en zusjes (waarvan 1 geadopteerd, door mama Salva, omdat ze zelf geen mama meer had) gaan zo langzaamaan op zoek naar hun eigen warme mandjes.

Loki is een lieve en zelfverzekerd pupje, wat echt toe is aan meer dan ze haar kunnen bieden in de shelter. Als je bij haar in de kennel komt, springt zij met haar kleine pootjes zo hoog mogelijk voor een beetje aandacht. Verlegen kun je haar zeker niet noemen. Loki heeft een beetje een langere en iets ruwe vacht.

We hebben het genoegen gehad Loki te ontmoeten en zij en haar broertjes en zusjes hebben dankzij het fantastische team in Macedonië een goede start gemaakt.

Even voor de duidelijkheid, er is nog een zwart-wit hondje (haar broertje Willy) Loki heeft de donkere achterkant en korter staartje).

Valt u als een blok voor deze kleine spruit en voelt u de ruimte haar in december te ontvangen? Loki pakt graag haar koffertje om Macedonië te verlaten richting Nederland of België.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Loki in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Loki zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Loki in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Loki sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Loki hier sponsoren.