Loki

Loki

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 1,5 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Middelgroot, ongeveer 37 cm

Verblijft in: Romenië

Laat ons je voorstellen aan onze lieve Loki.

Hij is ongeveer 1,5 jaar oud en is een middelgrote hond van ongeveer 37 cm.

Loki zwierf ooit door de straten van een dorp, op jacht naar fietsers, wat er helaas toe leidde dat de lokale dorpelingen hem kwaad wilden doen. Dankzij de inspanningen van Nicol werd Loki gered en naar haar opvangcentrum in Feldioara, Roemenië gebracht. Nu wacht hij vol spanning op een liefdevol forever home.

Loki is een juweeltje van een hond. Hij is lief, sociaal en houdt ervan om onder de mensen te zijn. Ook met zijn hondengenoten kan hij uitstekend overweg. Het is bekend dat Loki oplicht van vreugde bij het zien van bezoekers die naar Nicol’s shelter komen, en hij verwelkomt ze gretig met open poten.

Loki’s sociale karakter maakt hem een ​​ideale metgezel voor gezinnen en individuen. Hij is klaar om alle liefde, aandacht en zorg op te snuiven die zijn nieuwe, eeuwige thuis te bieden heeft. Loki is al up-to-date qua vaccinaties, gesteriliseerd, gechipt, ontwormd en wordt geleverd met een EU-paspoort.

Zou jij Loki graag de mooie toekomst willen geven waar hij zo wanhopig naar verlangt? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Loki in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Loki zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Loki in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Loki sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Loki hier sponsoren.