Lola in NL

Lola in NL

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Geboren: 11.03.2022

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Middelgroot

▪️ Verblijft in: Budel, NL

Ontmoet onze mooie Lola

Lola (vroeger Pepita) is geboren op 11.03.2022 en verblijft momenteel in Budel, NL. Nu zoeken we voor Lola een nieuwe thuis of opvang plek. Dit is wat Lola’s pleegmoeder over har te vertellen heeft: 

Lola is een teefje afkomstig uit Roemenië. Zij is erg sociaal met andere honden en zou de aanwezigheid van een stabiele andere hond ook erg waarderen.

Voor vreemde mensen en verkeer heeft Lola angst, daar heeft ze in het verleden duidelijk geen geweldige ervaringen mee gehad. Verder is Lola’s hobby knuffelen en houdt van menselijk gezelschap. Ook de hond des huizes is haar favoriet. Zij verkiezen elkaars gezelschap graag.

Lola kan (met de aanwezigheid van een andere hond) makkelijk een paar uurtjes alleen zijn. Bij een nieuwe verhuizing zal dit uiteraard opnieuw opgebouwd moeten worden. Ze is dol op heerlijk spelen en buiten wandelen. Sommige dingen zijn daarbij nog een beetje spannend, maar ze gaat ze wel altijd goed tegemoet. Zij zal nooit lelijk doen tegen vreemde mensen.

Lolita eet brokken en een kluif op zijn tijd vindt ze ook fijn. Lolita kent enkele basiscommando’s goed. Een tuin waar ze zich veilig kan voelen is wenselijk. Daarnaast: leuke (liefst piepende) speeltjes om zich heen zodat ze zich daarmee kan vermaken.

Een schat om bij je te hebben, dat is Lola!


Lola is gechipt, gesteriliseerd, ontwormd, volledig gevaccineerd en heeft een Europees paspoort. Heeft u interesse in dit lieve meisje? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Lola in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Lola zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.