Loris

Loris

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geboren in 2020

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat van 50 cm

Deze knappe, ruwharige jongen is Loris! Wat zou hij graag kennismaken met een leven in huis, omringd door zorgzaamheid. Wij hebben deze schat van een hond beter leren kennen tijdens ons bezoek aan Roemenië. Hij zit nu al bijna twee jaar in de shelter van zijn redder in nood: Gabriela. Daarvoor verbleef hij in het gemeente-asiel in Onesti.

Loris is met recht een lieve hond te noemen, die ook niet zo snel onder de indruk is. Op het moment dat je 1 hond uit zijn kennel haalt, bijvoorbeeld om foto’s te maken, gaan bijna alle andere honden blaffen. Die willen er dan ook uit. Dat heeft best wat invloed op de hond die eruit mag, maar Loris leek het niet te deren.

Tijdens zijn uitstapje kwam hij een kat tegen. Deze ontmoeting verliep erg goed. Met complimenten aan de stoere kat, die hem zelfs kopjes ging geven. Nog een andere onverwachte ontmoeting: een zwart teefje dat vaker uit haar kennel ontsnapte. Ook geen probleem. Wat verder opviel, is dat de honden die uit hun kennel worden gehaald, dan liefst meteen hun behoefte erbuiten doen. Even proeven van het gewone leven, waar ze tijdens het wandelen kunnen snuffelen en genieten.

Loris is geboren in 2020. Deze vriendelijke reu is een middelmaat van ongeveer 50 cm. Hij geniet er ook enorm van om geaaid te worden. Kortom, na onze kennismaking, alleen maar lovende woorden!

Hij kijkt ernaar uit dat zijn eigen speciale mens lekker met hem op pad gaat en met hem wil spelen. Heeft u er alles voor over om lieve Loris een geweldig thuis te geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Loris in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Loris zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Adoptie op afstand
Bent u niet in de gelegenheid om Loris in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt Loris sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Loris hier sponsoren.