Luz GERESERVEERD

Luz GERESERVEERD

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Geboren: 18-01-2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Zal naar verwachting uitgroeien tot een grote hond van rond de 25 kg en 55 cm

▪️ Verblijft in: Romenië, Luz reist binnenkort af naar haar pleegmoeder Janine in Heinsberg, Duitsland.

Maak kennis met Luz

Luz en haar broers en zussen Pepijn, Merlijn en Chiqua werden gevonden in een veld dichtbij het huis van onze redder Roxana, vlakbij Boekarest, Roemenië. Ze zijn rond 18 januari 2024 geboren en hebben op 25 april hun laatste vaccinatie gehad. Nu zijn ze klaar om hun forever home te vinden.

Van alle pups wordt verwacht dat ze uitgroeien tot grote honden. Het zijn kinderen van zeer verlegen ouders en de kans is groot dat ze zelf ook nogal verlegen zijn. De ideale adoptanten voor deze pups hebben ervaring met meer timide honden en zijn bereid hen extra tijd, liefde en aandacht te geven om hen te helpen zich te ontwikkelen tot geweldige volwassen honden.

Als jonge pup werd Pepijn ziek van babesiose en had hij extra zorg nodig. Daarom nam Roxana hem in huis om hem te verzorgen. De andere drie broers en zussen gingen naar een privé-opvangcentrum in de buurt. Helaas is daar geen ruimte voor ze, dus we zoeken zo snel mogelijk pleegouders of directe adoptie voor ze.

Luz is momenteel ongeveer 30 cm (eind april) en weegt ongeveer 5 kg. In het asiel raakte Luz gewend aan het leven met andere honden, dus ze zou het prima vinden met andere hondengenoten in huis. Ze is heel lief, tam en houdt ervan om geknuffeld te worden.

Luz reist binnenkort af naar haar pleegmoeder Janine in Heinsberg, Duitsland.

Luz is nu klaar om zijn eeuwige thuis te vinden. Ze reist gechipt, ingeënt, ontwormd en met een Europees paspoort. Wilt u deze lieve hond in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Luz in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Luz zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Luz in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Luz sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Luz hier sponsoren.