Mace

Mace

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Zo’n 1,5 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat van 50 cm en 20 kg

Deze knappe dame is Mace! Zij 1 van de 11 gelukkige honden die onlangs gered zijn uit het gemeente-asiel in het Roemeense Onesti. Een heel lieve dame sponsort Mace en de andere 10 honden, zodat zij nu kunnen verblijven in de privéshelter van onze rescuer Gabriëla. Maar wat zou het fijn zijn voor deze schat als we een huisje helemaal voor haarzelf en voor altijd vinden! Wil je daarbij helpen? Deel dit bericht dan zoveel mogelijk!

Mace is zo’n 1,5 jaar oud. Deze lieve meid is zo’n 50 cm en weegt 20 kilo. Mace is erg vriendelijk en ze kan met andere honden of katten wonen. Ook bij kinderen vanaf 12 jaar zal ze het naar haar zin hebben.

We zoeken een fijne, liefdevolle plek voor Mace waar haar behoeften worden vervuld, want zij heeft misschien wel wat tijd nodig om aan haar nieuwe leven te wennen. Mace is al volledig gevaccineerd en gezond verklaard. Ook heeft ze een microchip en is ze gesteriliseerd. Met andere woorden: klaar om op reis te gaan naar een plek waar ze voor altijd mag blijven!

Heeft u een plek in uw huis en uw hart voor deze heerlijke jonge hond? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Mace in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Mace zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Mace:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform