Madison

Madison

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Ongeveer 5 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Klein (ongeveer 10 kg)

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Madison is een klein en lief hondje van ongeveer 5 jaar. Ze is heel sociaal met anderen honden en nog steeds heel levendig en vooral erg blij.

Ze is dol op mensen en als ze de kans krijgt springt ze maar al te graag bij je op schoot. Wij denken dat Madison heel goed zou kunnen gedijen in Nederland, een tuin zou leuk zijn, maar met voldoende wandelen niet direct noodzakelijk.

Over wandelen gesproken, dat doet ze aangelijnd al heel erg keurig.

Wilt u een aanvraag voor dit lieve dametje en wilt u een lekker warm mandje voor haar klaarzetten?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Madison in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Madison zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Madison in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Madison sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Madison hier sponsoren.