Maily en Bently

Maily en Bently

▪️ Reu en teef

▪️ Geboren: Januari 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Klein, zullen naar verwachting uitgroeien tot kleine honden van ongeveer 30 cm

▪️ Verblijft in: Romenië

Maak kennis met Maily en Bently!

Deze twee zijn een schattig duo die momenteel verblijven in het asiel van onze redder Gabriela in Onesti, Roemenië.

Maily (meisje) en Bently (jongen) zijn geboren in januari 2024. Ze zullen naar verwachting uitgroeien tot hondjes van rond de 30 cm, dus ze blijven nog vrij klein. Deze twee vertonen typisch puppygedrag. Ze zijn supernieuwsgierig, aarzelen niet om op elke hond en kat in het asiel af te stappen en zijn dol op menselijke aandacht. De vacht van Maily is meer ruwharig. De vacht van Bently lijkt wat zachter. 

De pups kunnen samen of apart geadopteerd worden en reizen gechipt, gevaccineerd, ontwormd en met Europees paspoort mee. Wil jij een of beide pups een liefdevol nieuw thuis geven waar ze de toekomst krijgen die ze zo verdienen?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Maily en Bently in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Maily en Bently zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Maily en Bently in huis te nemen, maar wilt u ze toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Maily en Bently sponsoren door geld te doneren dat ze zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Maily en Bently hier sponsoren.