Maja

Maja

Geslacht: Teef

Leeftijd: Circa 6 maanden

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Groeit naar verwachting uit naar een medium of groot formaat.

Maja is 1 van de 6 pups van mama Ciufy, die ook op onze website staat. Moeder is met haar nestje gevonden in het bos. Hun redder in nood heeft mama en de kleintjes ondergebracht in een pension. Maja zou natuurlijk veel meer tot haar recht komen als ze in een liefdevol huisje mag wonen, waar wordt voldaan aan haar behoeften als jong hondje.

Maja verblijft met haar broertjes en zusjes in Constanta in Roemenië. Ze is nu zo’n 6 maanden oud en nog in de groei. Haar moeder is 60 cm en 25 kilo. De verwachting is dat zij ook een grote middelmaat of groot formaat hond wordt, maar dat blijft altijd lastig te zeggen als ze nog niet uitgegroeid zijn. Ze is natuurlijk lekker speels. Maja heeft zowel uitdaging als rust nodig op deze leeftijd om verder te kunnen groeien.

Dit drommeltje is lief voor mensen en andere honden. Inmiddels heeft ze alle benodigde vaccinaties gehad en zou ze met plezier haar koffertje pakken.

Bent u degene die Maja verder positief wil begeleiden naar én in haar volwassen leven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Maja in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of over Maja zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Maja:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit