Margo

Margo

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: zeker 3 à 4 jaar, wellicht al wat ouder

Sociaal met honden: Ja, maar kan wat spanning ervaren met honden die ze nog niet kent

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Groot, zo’n 35 kg

Verblijft in: Macedonië

Kent u die filmpjes, die af en toe op je pad komen, als je op Facebook aan het scrollen bent, die filmpjes die je voor altijd bij zullen blijven. In één van zo’n filmpjes speelde Margo een hoofdrol.
Margo werd namelijk achter een auto gebonden een meegesleurd, ze heeft letterlijk moeten rennen voor haar leven.
Dit filmpje zullen we u besparen. Maanden is er naar haar gezocht en uiteindelijk hebben ze haar op kunnen sporen.

Margo heeft enige tijd in een pension gezeten en is onlangs verhuisd naar de shelter van onze rescuer, omdat zij tot dan toe zelf vol zaten.
Margo is sociaal met andere honden, die ze kent. Ze had bij aankomst in de shelter wat spanning, maar die is nu geheel verdwenen en doet ze het hartstikke goed.

In pension negeerde ze de katten en ook is ze in een binnenruimte getest met een kat, die het nodig vond haar over haar neus te krabben, daar kwam geen reactie op.

Margo is absoluut dol op mensen en knuffelen. Ook met kinderen doet zij het fantastisch. Het is een flinke hond van zo’n 35 kg. Zij loopt al super goed aan een lijn en gaat goed mee in de auto.

Voor Margo zoeken we een ervaren adoptant, die letterlijk en figuurlijk stevig in zijn schoenen staat, maar ook een groot hart heeft.

Bent u dit en valt u voor deze prachtige hond met een vervelend verhaal?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Margo in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Margo zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Margo in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Margo sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Margo hier sponsoren.