Mario

Mario

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geboren ongeveer juli 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: zal naar verwachting uitgroeien tot een middelgrote hond van ongeveer 40 cm

Verblijft in: Romenië

Maak kennis met onze lieve Mario. Mario werd geboren in juli 2023 en werd samen met zijn zus Bapsi gered uit de Codlea kill shelter. Hij verblijft nu onder de liefdevolle zorg van onze redder Nicol in Feldiora, Roemenië en zal naar verwachting uitgroeien tot een middelgrote hond van ongeveer 40-45 cm.

Mario is een klein zonneschijn. Hij is nieuwsgierig, speels en vertoont typisch puppygedrag. Hij kan goed overweg met de andere honden en katten in het asiel van Nicol en speelt ook graag met haar dochtertje. Mario is misschien wel de perfecte gezinshond en zal zeker veel vreugde in je huishouden brengen.

Deze kleine pup heeft veel begeleiding nodig en zou veel baat hebben bij een actief gezin. Hij heeft al zijn vaccinaties doorlopen en zal gechipt, ontwormd en met een EU-paspoort reizen.

Wil je Mario in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Mario in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Mario zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Mario in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Mario sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Mario hier sponsoren.