Marla

Marla

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren ongeveer juli 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: zal naar verwachting uitgroeien tot een middelgrote hond van ongeveer 40 cm

Verblijft in: Romenië

Maak kennis met onze lieve Marla. Marla werd geboren in juli 2023 en werd samen met haar broer Zorro gered uit de Codlea kill shelter. Zij verblijft nu onder de liefdevolle zorg van onze redder Nicol in Feldiora, Roemenië en zal naar verwachting uitgroeien tot een middelgrote hond van ongeveer 40-45 cm.

Helaas werd de moeder van Marla en Zorro geëuthanaseerd in Codlea, waardoor de twee jonge pups achterbleven. Een andere teef, Kala, heeft de twee geaccepteerd en voor ze gezorgd alsof het haar eigen pups waren.

Marla is een klein zonneschijn. Zij is nieuwsgierig, speels en vertoont typisch puppygedrag. Zij kan goed overweg met de andere honden en katten in het asiel van Nicol en speelt ook graag met haar dochtertje. Marla is misschien wel de perfecte gezinshond en zal zeker veel vreugde in je huishouden brengen.

Deze kleine pup heeft veel begeleiding nodig en zou veel baat hebben bij een actief gezin. Zij heeft al haar vaccinaties doorlopen en zal gechipt, ontwormd en met een EU-paspoort reizen.

Wil je Marla in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Marla in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Marla zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Marla in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Marla sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Marla hier sponsoren.