Marta GERESERVEERD

Marta GERESERVEERD

▪️ Teef
▪️ Leeftijd: Geboren in het najaar van 2022
▪️ Gewicht: Ongeveer 15 kg
▪️ Maat: Middelgroot, 45 cm
▪️ Verblijft in Roemenië
▪️ Sociaal met andere honden: ja
▪️ Sociaal met katten: ja
▪️ Ideale adoptanten: actief, met of zonder andere huisdieren

Onze lieve Marta is een 1,5 jaar oud meisje dat momenteel verblijft in het privé asiel van Gabriela in Onesti, Roemenië. Ze was een straathond en werd naar het openbare asiel gebracht waar Gabriela werkt. Gelukkig nam Gabriela Marta op in haar privéopvang om haar een tweede kans te geven. 

Marta is een sociale vlinder die zich op haar gemak voelt in het gezelschap van andere honden, katten en zelfs kinderen (natuurlijk altijd onder toezicht). Haar flexibele aard maakt haar een veelzijdige aanvulling in elk huishouden. Marta’s angstniveau is een indrukwekkende 0. Met een energieniveau van 8/10 is ze de perfecte mix van makkelijk in de omgang en speels – de ideale metgezel.

Marta is een middelgrote meid van ongeveer 45 cm en weegt ongeveer 15 kg. Door haar grootte past ze zich aan verschillende leefsituaties aan, van gezellige appartementen tot ruimere huizen. Marta is gesteriliseerd en ze reist gevaccineerd, ontwormd, gechipt en met een Europees paspoort. 

Wil je Marta meenemen op avontuur? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Marta in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Marta zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Marta in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Marta sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Marta hier sponsoren.