Mecho

Mecho

Reu/Teef: Reu

Sociaal met honden: Ja

Leeftijd: 6 tot 7 maanden

Sociaal met katten: Moet getest worden

Verblijft in: Macedonië

Alle grote hondenliefhebbers opgelet! Maak kennis met Mecho, een charmante herdersmix van 6 tot 7 maanden oud die zeker je hart zal stelen. Deze lieve jongen heeft een zachtaardig karakter waardoor je op slag verliefd op hem wordt. Ondanks zijn jonge leeftijd vertoont Mecho al tekenen van een kalme en liefdevolle aard die alleen maar zal bloeien naarmate hij ouder wordt.

Deze schattige pup werd op een regenachtige dag achtergelaten gevonden bij de ingang van Berovo, Macedonië vlakbij een benzinestation. Gelukkig zag Jasmina hem en nam ze hem meteen onder haar hoede. Dankzij haar vriendelijkheid heeft Mecho nu de kans om een ​​liefdevol forever home te vinden waar hij gekoesterd en aanbeden zal worden.

Mecho is een ontzettend lieve en aanhankelijke jongen. Of het nu gaat om knuffelen op de bank of genieten van buitenavonturen, Mecho zal je trouwe en toegewijde metgezel zijn door alles heen. Zijn zachtaardige karakter maakt hem een ​​ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een harige vriend om hun liefde te delen en dierbare herinneringen te creëren.

Hij is leergierig en zal uitblinken met positieve reinforcement straining. Met geduld, begeleiding en een consistente routine zal Mecho uitgroeien tot een welgemanierde en gehoorzame metgezel.

Mecho is op zoek naar een forever home waar hij regelmatig aan lichaamsbeweging, mentale stimulatie en voldoende ruimte kan krijgen om rond te dwalen en te ontdekken. Als je van een actieve levensstijl houdt en op zoek bent naar een partner om je te vergezellen op buitenavonturen, dan is Mecho perfect voor jou.

Heb je interesse om Mecho een gezellig plekje te geven in je warme huis? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Mecho in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Mecho zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Mecho in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Mecho sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Mecho hier sponsoren.

Invulformulier voor Mecho:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit