Meli

Meli

Geslacht: Teef

Geboren: ongeveer voorjaar 2021

Formaat: Groot, ongeveer 60 cm, 35 kg

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Roemenië

Hallo mede hondenliefhebber! Als je op zoek bent naar een harige vriend die zowel zachtheid als veerkracht belichaamt, hoef je niet verder te zoeken dan Meli. Deze opmerkelijke hond heeft een verhaal dat zeker aan je hart zal trekken en een persoonlijkheid die je leven zal vullen met grenzeloze liefde en vreugde.

Meli is nu ongeveer 2,5 jaar oud. Ze is ongeveer 60 cm en weegt momenteel 35 kg, komt nu wat aan na het krijgen van haar puppy’s.

Na het moedig opvoeden van haar dierbare puppy’s, van wie er twee nog steeds naast haar verblijven in de privéopvang van onze toegewijde redder Gabriela in Roemenië, is Meli nu klaar om een ​​nieuw hoofdstuk in haar leven te omarmen.

Meli’s grootte suggereert dat ze zou gedijen in een huis met een ruime tuin, waar ze haar benen kan strekken en naar hartenlust kan verkennen. Door haar flexibele karakter zal ze echter ook gedijen in een appartement, zolang ze maar de liefde en aandacht krijgt die ze zo rijkelijk verdient. Meli’s opmerkelijke vermogen om met zowel honden als katten om te gaan, maakt haar tot een geweldige toevoeging aan gezinnen met andere huisdieren, waardoor ze een harmonieus en liefdevol huishouden creëert.

Meli heeft de verantwoordelijkheden van het moederschap al ervaren, is gesteriliseerd en is nu klaar om zich op zichzelf en haar toekomstige gezin te concentreren. Haar ontberingen uit het verleden hebben haar band met mensen versterkt en ze wacht reikhalzend uit naar het delen van haar loyaliteit en genegenheid met een liefhebbende familie voor altijd.

Ben je klaar om Meli te ontmoeten en haar de mooie toekomst te geven die ze verdient? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Meli in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Meli zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Meli in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Meli sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Meli hier sponsoren.