Mellow IN BELGIË

Mellow IN BELGIË

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboortedatum paspoort 5-3-2021

Sociaal met honden: Ja, maar is wat lomp aanwezig

Sociaal met katten: In Roemenië ging dat goed

Formaat: Middelmaat

Verblijft in: België

Lieve Mellow is afkomstig uit Roemenië en verblijft nu in opvang in België. Hier toont ze zich erg gericht op haar ‘baas’. In huis doet ze het goed, is ze zindelijk en dol op het speelgoed, de nachten slaapt ze heerlijk door in haar eigen mandje. Mellow is een mensgerichte hond. Ze heeft een hele onderdanige kant en gaat er telkens bij liggen als ze een aai over haar bol krijgt.

Mellow is dol op rennen en spelen, zij zoekt dan ook een baas die lekker actief met haar wil zijn. Een cursus is niet weg en versterkt dan ook meteen de band tussen hond en baas. Ook loopt deze lieve dame al heel keurig aan de lijn mee. Onderweg moet ze nog wel wat wennen aan nieuwe geluiden en indrukken.
Wij plaatsten haar niet bij kinderen jonger dan 10 jaar vanwege haar onstuimigheid. Andere honden kan wel, maar dan wel een van haar eigen formaat, aangezien ze zelf niet helemaal doorheeft dat ze soms haar spel moet aanpassen. Zij heeft vooral heeft veel enthousiasme in zich. Echter heeft ze niet per se een andere hond nodig, aangezien deze dame zichzelf ook prima vermaakt.

Wilt u een aanvraag doen voor deze schone en actieve dame?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Mellow in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Mellow zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Mellow:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit