Merry GERESERVEERD

Merry GERESERVEERD

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat

Verblijft in: Macedonië

Lieve Merry is een ongeveer 2 jaar oude labrador mix, welke in Macedonië verblijft. Merry laat de karakteristieken van een typische labrador zien.

Merry is een sociale hond richting soortgenoten en kan ook overweg met katten. Naar mensen toe komt ook duidelijk de labrador in haar naar voren.

We denken dat Merry in Nederland of België erg gelukkig zou kunnen zijn. Met iemand die haar de aandacht geeft die ze verdient in de vorm van lekker wandelen en socializen en natuurlijk heerlijk knuffelen en spelen met de baas.

Denk u dat te kunnen bieden?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Merry in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Merry zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Merry in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Merry sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Merry hier sponsoren.