Mickey

Mickey

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geboren ongeveer juni-juli 2023

Sociaal met honden: Ja, moest wel even wennen, na een wandeling samen was het ok.

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Uitgegroeid naar verwachting zo’n 18-20 kilo, middelmaat dus

Verblijft in: Macedonië

Mickey is een hond die geboren is in de zomer van 2023. Dit lieve mannetje met zijn bijzonder mooie oortjes, had een thuis en lag tot voor kort nog lekker warm op een bank. Tot zijn baasjes besloten te gaan verhuizen naar de EU en het teveel een opgave vonden om hem mee te nemen.

Mickey vond het leven in de shelter nogal intimiderend, wat erg begrijpelijk is als je uit een veilige omgeving komt. Inmiddels heeft hij vrienden gemaakt met Harry en daar trekt hij zich dan ook enorm aan op. Onze rescuer denkt dat een stabiele andere hond in het huishouden dan ook erg behulpzaam voor hem zou zijn.
Mickey is van middelgroot formaat en uitgegroeid zal hij zo’n 18-20 kg wegen.

We verwachten dat hij een relatief actieve inborst heeft en dus iedere dag lekker lange wandelingen zou moeten gaan maken, bij voorkeur dus met een stabiele soortgenoot.

Mickey is sociaal met andere honden en is een absolute lieverd, die echt iemand verdient die zich wel aan hem wil committeren.

Mickey is klaar om te reizen en kan niet wachten om zijn koffertje te pakken en weer ergens lekker op de bank te kunnen neervlijen.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Mickey in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Mickey zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Mickey in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Mickey sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Mickey hier sponsoren.